Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

VFS Vantaa Futsal Club perustaa uuden joukkueen: VFS Juniors P12

Ilmoittaudumme kaudelle 2019-2020  Suomenpalloliiton futsal pelisarjaaan P12 (-08 syntyneet). Joukkue on suunniteltu -08 sekä -09 syntyneille pojille. Harjoittelemme futsalia näin alkuun 1x viikkoon Keskiviikkoisin, paikkana on Lehtikuusen koulu klo.16.45 -18.00 (salivuoro:17.00-18.00) aloitamme treenit 15min ennen pukukopissa jossa vaihdetaan futsal varusteet päälle sekä pidetään pieni treeni palaveri jo ennen varsinaista salivuoroa. (paikalle lehtikuusen koululle pääsee kätevästi myös bussilla) Toki yhteiset kimppa kyydit näihin kannattaa viritellä jatkossa kun saadaan homma rullaamaan. Lisäksi tulemme osallistumaan satunnaisesti myös turnauksiin.
 
Tervetuloa rohkeasti mukaan harrastaamaan ja urheilemaan VFS P12 futsal joukkueeseen jolle on selvästi nyt ollut tilausta nuorien suunnalta!
Varusteet futsal harjoituksiin:
Futsal kengät(tai mitkä vaan sisäpelikengät.)
Shortsit, sukat, säärisuojat.
(Futsal pallo, eli ei perusjalkapallo) jos sellainen jo löytyy saa ottaa mukaan. 
(Nuorten futsal pallo on tässä ikäluokassa vielä hiukan kevyempi ja pienempi kuin aikuisten pallo. Nuorten pallo on 58cm.koko3,) 
 
VFS Seuran jäsen- sekä kausi maksu on kaudelta yhteensä .150€/per. jäsen joka maksetaan kokonaan kauden alussa syyskuun loppuun mennessä.
Hinta sisältää seuran jäsenyyden kaudeksi 2019-2020 sekä lisäksi joukkueen yhteisen treeni paidan omaksi sekä oman futsal pallon. 
Futsal kausi alkaa elo-syyskuussa, sarjapelit alkavat lokakuun lopulla ja ja treenaamme aina toukokuulle asti futsalia ennen kesätaukoa.
 
Alustavasti futsal seurassamme kesä+Heinä kuu ovat loma kk, mutta kesäkuulle on mietitty alustava varaus 1x vk ulkofutsal kentällä treenit. 
 
Käytössämme on yhteinen nimenhuuto.com verkkopalvelu (myös app) jolla organisoimme joukkueen tapahtumia.
 
Lisätiedot, sekä ilmoittautuminen mukaan joukkueeseen VFS Juniors P12 joukkueeseen tapahtuu s-postilla: vantaafutsal(at)gmail.com tai suoraan tämän sivuston CONTACT VFS lomakken kautta. Ilmoittautumisen jälkeen lähetämme kutsun jolla pääsette mukaan kirjautumaan joukkueen nimenhuutoon ja näin mukaan joukkueen tapahtumiin.
 

Futsal Lyhyesti:

5 vs. 5 peli. (1 + 4) . Pelataan salissa. Alusta on parketti tai muovimatto.

Varusteet: Futsal kengät, sukat, säärisuojat, shortsit, paita.

FUTSAL:

- Paljon pallo kosketuksia joka pelaajalle, paljon hyökkäystä, paljon puolustusta,

paljon maalitilanteita!

- Jakuvasti nopeaa peli tilanteiden ratkaisemista pienessä tilassa!

- 1 vs 1 tilanteita paljon!

 

Tervetuloa mukaan harrastamaan mahtavaa urheilulajia ja kehittymään Futsalissa sekä jalkapalloillussa futsalin kautta niinkuin niin monet jalkapallonkin supertähdistä mm. Pele, Ronaldinho ,Ronaldo, C.Ronaldo, Coutinho, Robinho, Messi, Iniesta, Neymar, Xavi, Hulk nimetäkseen tässä muutamia futis tähtiä jotka ovat futsal junioreja maailmalta! Tämän pelaaja listan pitäisi jo toimia kiistattomana pienenä esimerkkinä futsal lajin hyödyistä kaikessa jalkapalloilussa. Futsal ammatti pelaajat ovat myös tietenkin omaa luokaansa futsalissa. Futsal on ympärivuotinen oma urheililaji varsinkin maailmalla ja todella suosittua. Suomessa futsal harrastajamäärä on noin. 40.000. Tiesitkö että suomalaisia ammattilais pelureita futsalissa on maailmalla ollut ainakin 5pelajaa. Ja nyt tulevalla kaudella Jukka Kytölä pelaa ensimmäisena suomalaisena italian futsal pääsarjassa joka on yksi maalman kovimmista ammattilais sarjoista.

 

 

Ps.Tsekkaahan Futsal Euro 2014 Promo video alla jossa muutamia kiinostavia juttuja futsalista!